شیوه ها و مهارت های دعوت به نماز در ادارات ( مدیران و کارکنان)
روش ها و مهارت های مبلغین و روحانیون در دعوت به نماز
علاقمندان می توانند آثار خود را در قالب های زیر ارائه نمایند :
۱) ایده ها و تجربیات موفق
۲) آثار ادبی و هنری :
کتاب ، مقاله ، شعر، رمان ، قصه و خاطره
فیلم نامه ، نمایش نامه ، فیلم کوتاه ، مستند و پویانمایی ، موشن گرافی
طرح های گرافیگی( پوستر، اینفوگرافی و تابلو مقاله )
۳) محصولات نرم افزاری و سخت افزاری کمک آموزشی :
بازی و سرگرمی
فرهنگی و آموزشی
شرایط شرکت و پذیرش آثار :
اطلاعات تکمیلی و شرایط عمومی و اختصاصی از طریق پورتال و کانال های اعلام شده در بخش راه های ارتباطی قابل مشاهده می باشد.
مهلت شرکت در فراخوان :
تا ۳۰ مهر ماه ۱۳۹۷
نحوه ثبت نام و ارسال آثار:
ثبت نام و ارسال از تاریخ ۱۵ تیر ماه ۱۳۹۷ از طریق سامانه www.qunoot.net یا صندوق پستی: ۱۴۱۷۷۴۳۱۸۱ توجه: تنها دریافت آثار کتاب و محصولات با حجم بالای ۲۵ مگابایت بعد از اخذ کدثبت نام از سامانه صرفا بصورت پستی مورد پذیرش می باشد.
اشوزدنگهه ابر مرد ایرانی شش هزار سالهای ست که در سیلک کاشان جاودانه (دراز عمر) میشود؛ سراسر تاریخ ایران را میپیماید و اکنون نیز به صورتی گمنام در تهران زندگی میکند. تمامی گمشدههای تاریخ ایران و منطقه نزد اوست و او با بسیاری از بزرگان و مشاهیر تاریخ ایران روبرو یا آشنا میشود. اشوزدنگهه شخصیتی بسیار پیچیده، ریشه دار، نیرومند و تأثیرگذار است.
"اَشَ وَز دَن گَ هَه" به زبان کهن ایرانی، یعنی: درست کردار، آنکه در راه راست پایدار است... و جوینده ی راه حق.
این نام در دوره ساسانیان بصورت "اَشوَزد" نیز تلفظ می شده و امروزه ما آن را به صورت "اَشوَزدَنگهِه" Ash Vaz dang Heh تلفظ می کنیم.
رمان اشوزدنگهه :اشوزدنگهه رمانی به سبک خیالپردازی حماسی به قلم آرمان آرین نویسنده، پژوهشگر و رمان نویس ایرانی است که توسط نشر موج به چاپ رسیده است.
جلد اول : اسطوره هم اکنون جلد دوم :اهریمنان یکه تاز جلد سوم : حماسه نجات بخش جلد چهارم : دست نوشته های اشوزدنگهه داستان:مغی به نام «اشوزدنگهه» یکی از جاودانان شده و تاریخ ایران را از زمان شهر باستانی «سیلک» تا دوران هماکنون روایت میکند.
اشوزدنگهه مجموعه رُمانی ست که در فاصله ی سالهای ۱۳۸۵ تا ۱۳۹۳ نوشته و منتشر شده و داستان زندگی یک ابر-اسطوره ی ایرانی را روایت می کند که شش هزار سال عمر دارد و هر سال، تنها یک روز پیر می شود.
اَشوَزدَنگهِه از عصر سیَلک کاشان، زندگی پرماجرایی را طی می کند تا به عصر معاصر در امروز تهران می رسد و هم اینک نیز بطور ناشناس در جایی از این شهر زندگی می کند.
او تمامی سلسله های تاریخ ایران را زیسته و با بزرگانِ تاریخ و فرهنگ آن نشست و برخاست داشته و همچنین شاهد ماجراهای مهمی از تاریخ جهان بوده است. به همین ترتیب، مهم ترین اشیاء گمشده و آثار تاریخ ایران و جهان نیز هم اینک در موزه ی شخصی اَشوَزدَنگهِه نگهداری می شوند و غول چراغ نیز پس از علاءالدین در اختیار اوست.
داستان بلند و پرفراز و نشیب اَشوَزدَنگهِه بصورتی غیرخطی و با ضرباهنگی پرشتاب از میان خاطره ها و عشق ها، نبردها و شخصیت ها بازگو می شود تا روایتی هزار و یک شب گون و رازآلود از جانِ ایران زمین برخیزد و بر دل و اندیشه ی مخاطبان امروزی اش بنشیند.
سه گانه ی اَشوَزدَنگهِه را "نشر موج" همراه با جلد چهارم آن، که پیوستی فلسفی و عرفانی از دست نوشته های این مرد شش هزار ساله است، منتشر کرده که تاکنون افتخارات زیر را با خود همراه نموده است:
جوایز[ویرایش]کتاب برگزیده ی سال در جشنواره ادبی استاد جعفر پایور ۱۳۹۴ کتاب برگزیده ی تالیفی سال ۱۳۹۴ شورای کتاب کودک دریافت لوح تقدیر و جایزه از نخستین جشنواره ادبی مهدی آذر یزدی ۱۳۹۴ "اَشوَزدَنگهِه" در کتابهای کهن[در اوستا تنها در بندهای ۷۲ تا ۷۴ آبان یَشت، سخن از نام دو اَشوَزدَنگهِه آمده که از پارسایان بوده و با تورانیان می جنگیده اند. فرشته آناهیتا نیز آنها را بر تورانیان چیره می سازد و به روان شان درود فرستاده شده است.
در بُندَهِش اما سخن از یک اَشوَزدَنگهِه است و تنها توضیحی کوچک درباره این شخصیت آمده به این ترتیب که اَشوَزدَنگهِه از هفت تن جاودانانی بوده است که با ماجرای "وَر جَم کَرد" ارتباط دارند و در رستخیز به یاری سوشیانت برخواهند خاست...
و وَر جَمکرد در اساطیر ایرانی، دژی زیرزمینی ست که جمشید شاه برای حفاظت از موجودات نیک در برابر زمستان اهریمنی ساخته است.
به گزارش روابط عمومی اداره کتابخانه های عمومی شهرستان جوین، به مناسبت دهه کرامت در مرداد ماه سال 1397 کتابخانه عمومی عطاملک جوینی نقاب اقدام به برگزاری نشست کتابخوان کتابخانه ای ویژه این هفته در محل کتابخانه کرد.
در این نشست که با حضور آقای فیضی مسئول کتابخانه عطاملک جوینی و جمعی از اعضای کتابخانه برگزار شد 6 کتاب از جمله کتاب مسافر هشتم و ماه هشتم از سری کتاب های هشتمین دوره جشنواره رضوی معرفی گردید.
دیوید کاپرفیلد/ نویسنده: چالز دیکنز/ ارائه دهنده: مائده ملایجردی/ عضو کتابخانه
نهایت عشق/ نویسنده: لیلا افشار/ ارائه دهنده: سارا خلیل آبادی/ عضو کتابخانه
مسئله اسپینوزا/ نویسنده: اروین دی یالوم/ ارائه دهنده: مریم نودهی/ عضو کتابخانه
روزگار با ما چه کرد/ نویسنده: ابراهیم حسن بیگی/ ارائه دهنده: امین ملایجردی/ عضو کتابخانه
مسافر هشتم/ نویسنده: مژگان شیخی/ ارائه دهنده:سعید فیضی/ مسئول کتابخانه
ماه هشتم /نویسنده: مهدی غلامعلی/ ارائه دهنده: سعید فیضی/ مسئول کتابخانه
کتابخانه عمومی عطاملک جوینی در سال 1388 تاسیس شد واز تابستان سال 1391در ساختمان جدید به مساحت زمین950مترمربع و مخزن به مساحت208متر مربع به فعالیت خود ادامه داد.در حال حاضر زیر نظر اداره کل کتابخانه های عمومی استان خراسان رضوی مشغول به فعالیت می باشد.این کتابخانه دارای 14000نسخه کتاب و تعداد اعضا 1000نفر می باشد.
آدرس: شهرستان جوین -شهرنقاب- خ امام خمینی(ره)-خ شهیداوینی- کتابخانه عمومی عطاملک جوینی
شماره تلفن:05145223155
نمابر: 05145223155
کتابخانه شامل بخش های:مرجع-نشریات ادواری-کافی نت-بخش کودک و نوجوان و همچنین نرم افزار نمایه نشریات و بخش سمعی وبصری می باشد.