کتابخانه عمومی عطاملک جوینی

قفسه های کتاب کتابخانه عطاملک شهر نقاب به روی همگان باز است!!!

چگونه کودک خود را به مطالعه علاقمند کنیم؟

 

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در نهمین حضور خود در برنامه طلوع دانش به ارائه راهکارهایی عملی برای نهادینه سازی فرهنگ مطالعه در کودکان پرداخت.

به گزارش روابط عمومی نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور،‌ علیرضا مختارپور در برنامه طلوع دانش به طرح راهکارهایی عملی برای ترغیب کودک به کتابخوانی و نهادینه‌ سازی فرهنگ مطالعه برای کودکان پرداخت. 20 نکته پیشنهادی دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور را در ادامه می‌خوانید:

1. به دلیل الگوپذیری شخصیت کودک، والدین باید در معرض دید کودک کتاب بخوانند.
2. فضایی هرچند محدود، برای ایجاد کتابخانه‌ای کوچک در منزل پیش‌بینی شود، تا در ذهن کودک،‌ کتاب بخشی جدایی ناپذیر از زندگی او شود.
3. در شرایط مناسب نور و دما برای کودک قصه بخوانید.
4. قصه‌خوانی از روی کتاب انجام شود؛ بیان شفاهی و اتکای صرف به حافظه، مانعی در راه آموزش ارجاع و استناد به کودک است.
5. کودک را در پیش‌بینی ادامه ماجرای داستان مشارکت دهیم؛‌ اینکار به رشد و تقویت خلاقیت در کودک کمک می‌کند.
6. کودک را به تعریف داستان‌های خوانده شده در جمع‌های خانوادگی و دوستانه تشویق کنید.
7. برای کتابخانه کودک تشخص قائل شوید؛ برای کتابخانه‌اش مُهر درست کنید، کتاب‌ها را صحافی کنید و... .
8. از سلیقه کودک برای خرید کتاب استفاده کنید و  فرزند خود را در فرآیند انتخاب کتاب برای کتابخانه‌اش سهیم کنید.
9. بُردن کودک به کتابفروشی،‌ کتابخانه، نمایشگاه کتاب و... در حافظه کودک خاطره خوشی به یادگار می‌گذارد.
10. زمان مناسبی را برای قصه‌گویی انتخاب کنید؛ بهترین زمان قصه‌گویی برای کودکان، در سنین پیش از دبستان، هنگام خواب است؛ همچنین،‌ در مناسبت‌های خانوادگی، ملی، مذهبی و... برایش داستان‌هایی با مضامین مرتبط بخوانید؛ در روز تولد، قصه تولدش را بگویید؛‌ در ایام محرم،‌ نوروز،‌ یلدا و سایر مناسبت‌ها، داستان‌هایی متناسب با سطح سواد، ‌فهم و احساس کودک، برای او تعریف کنید.
11. انتخاب لحن مناسب،‌ از نکات بسیار حائز اهمیت در قصه‌گویی است؛ چراکه "چون سروکار تو با کودک فتاد/ پس زبان کودکی باید گشاد"؛ استفاده از زبان کودکی به این معناست که لحن و صوت قصه‌گو کودکانه باشد، نه اینکه کلمات غلط تلفظ شود؛ چراکه استفاده از فرم نادرست کلمات،‌ در شیوه صحبت کردن کودک تأثیرگذار خواهد بود.
12. استفاده از شعر در قصه‌ها، خواندن کتاب‌های شعر و کاربرد لحنی آهنگین و موزون در قصه‌گویی، ‌تأثیر مثبتی بر ذهن کودک می‌گذارد.
13. برای پاسخ به س‍ؤالات کودک، در حین قصه‌گویی، بی‌حوصله نباشیم و به پرسش‌ها،‌ پاسخ دهیم.
14. از کتاب به عنوان جایزه و هدیه استفاده کنیم؛ در صورت تمایل به خرید هدایای مادی،‌ کتاب را هم ضمیمه آن کنیم.
15. از کودک بخواهیم درباره قصه‌ای که شنیده، تصاویری نقاشی کند.
16. پس از خواندن یک قصه، با مشارکت اعضای خانواده، دوستان، وسایل منزل و... قصه را بازسازی کنیم و هر فرد،‌ به ایفای نقش یکی از شخصیت‌های داستان بپردازد؛ اینکار به تقویت حافظه کودک کمک می‌کند.
17. از کودک بخواهیم یکی از شخصیت‌های داستان را انتخاب کند،‌ ما نیز شخصیت مقابل او شده و بازی کنیم.
18. برای پاسخ به سؤالات کودک،‌ حتی اگر جواب را می‌دانیم به سراغ کتاب برویم، تا به او نشان دهیم که به منظور یافتن پاسخی مناسب برای یک پرسش باید به کتاب مراجعه کرد.  
19. کتاب‌های کودک را برایش نگهداریم؛ حتی اگر کودک تمایلی ندارد،‌ کتاب‌ها را در جعبه‌ای برایش نگاهداریم، چند دهه بعد این کتاب‌ها تداعی‌گر بهترین خاطرات او خواهد بود.
20. با کتاب‌ها برای کودک خاطره بسازیم؛‌ اولین باری که کتابی را برای کودک می‌خوانیم گوشه‌ای از آن یادداشت کنیم که فرضاً "این کتاب برای اولین بار شب 10 دی 1394 برای فرزندم که 2 ساله بود، خوانده شد"؛ از کودک بخواهیم خط و یا نقشی ترسیم کند و مقابل آن یادداشت کنیم "خط کودک من شبی که این قصه را گوش داد"؛ علاوه بر این، رواج استفاده از ابزار تصویربرداری، کار را آسان کرده،‌ می‌توانیم از کودک با کتابش عکسی بگیریم و تاریخ مطالعه را یادداشت کنیم.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور با تأکید بر اینکه موارد مطرح شده تنها قالب و ملزومات ظاهری را دربر می‌گیرد، صحبت در خصوص محتوا، کتاب مناسب نسبت به سن،‌ جنس و سطح سواد و نیز چگونگی انتخاب آن را به جلسات آتی این برنامه موکول کرد.

در ادامه مختارپور با معرفی کتاب «دختر پرتقال» نوشته یوستین گردر، درباره نویسنده این اثر گفت: یوستین گردر متولد 1952، نویسنده‌ای نروژی و معلم فلسفه است. در آثار این نویسنده، ‌افکار فلسفی به زبانی ساده و روان آمده است. «زندگی کوتاه است»، «مایا» و «دنیای سوفی» که به بیش از 50 زبان دنیا ترجمه شده است، از جمله آثار مشهور وی می‌باشد. در حال حاضر سه ترجمه از این کتاب در بازار نشر موجود است؛‌ ترجمه مهرداد بازیاری از سوی انتشارات هرمس؛ ترجمه مهوش خرمی‌پور از سوی انتشارات کتابسرای تندیس؛ و ترجمه امید اقتداری از سوی انتشارات تهران.

وی افزود: «دختر پرتقال»، رمانی 160 صفحه‌ای است، که در سال 2003 منتشر شد. این کتاب روایت گر ‌داستان گئورگیوس، پسر پانزده ساله ایست که پدرش را از دست داده و 11 سال پس از مرگ پدر،‌ دفترچه یادداشت او را پیدا می‌کند. پدر که در این دست نوشته‌ها گئورگیوس را مورد خطاب قرار داده است، از خاطره آشنایی با دختر پرتقال (دختری که در دستانش پاکتی از پرتقال بود) برایش می‌گوید؛ در خلال این داستان مسائلی همچون مفهوم زندگی، سرمنشأ انسان و آغاز و انجام زندگی بشر، با نثری شیرین و لطیف،‌ به دور از پیچیدگی‌های مباحث فلسفی بیان شده است.

این برنامه را اینجا ببینید.

[ شنبه 19 دی 1394برچسب:مطالعه، کودکان ، عادت، مختارپور,

] [ 16:6 ] [ ،سعید فیضی، ]

[ ]

پیام تسلیت دبیرکل نهاد به مناسبت شهادت مظلومانه آیت‌الله شیخ نمر باقر النمر

 

 

علیرضا مختارپور در پیامی شهادت مظلومانه آیت‌الله شیخ نمر باقر النمر رهبر شیعیان عربستان به دست حکام آل‌سعود را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، علیرضا مختارپور دبیرکل نهاد کتاب‌های عمومی کشور در پی شهادت مظلومانه آیت‌الله شیخ نمر باقر النمر رهبر شیعیان عربستان به دست حکام آل‌سعود، در پیامی به نمایندگی از طرف کتابداران و کارکنان نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، ضمن محکومیت این اقدام، مراتب تسلیت خود را به محضر مبارک حضرت ولی عصر(عج‌الله‌تعالی فرجه‌الشریف)، رهبر معظم انقلاب(مدظله‌العالی) و همه مسلمانان حق‌طلب جهان تسلیت گفت.

متن پیام تسلیت دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور به شرح زیر است:

    «باسمه‌تعالی»

«وَلاَ تَقُولُواْ لِمَنْ یُقْتَلُ فِی سَبیلِ اللّهِ أَمْوَاتٌ بَلْ أَحْیَاء وَلَکِن لاَّ تَشْعُرُونَ»

و به کسى که در راه خدا کشته شده مرده مگویید، بلکه اینان زنده‌هایى هستند ولى شما درک نمی‌کنید.
                                                                                                     (سورة مبارکة بقره، آیة 154)


ظلم و بی‌کفایتی‌های انکارناپذیر آل‌سعود در تدبیر ادارة مقدس‌ترین شهر مذهبی و قبلۀ مسلمانان جهان موجب شد، صدای حق‌طلب و ندای حق‌جوی عالم مظلوم و رهبر بصیر شیعیان عربستان، شیخ نمر باقر النمر، در افشای ماهیت حقیقی حاکمان جور، بر ایشان سخت گران آید، چراکه مخالفان شیخِ شهید، به سنت همیشگی هراس باطل از شمشیر برندة حق، تنها چاره را در خاموش کردن این بزرگوار دیدند که همواره سعی بر آگاه‌سازی دیگران داشت و هرگز از بیان حقی که می‌دانست، فروگذار نکرد و در راه ظلم‌ستیزی، تا پای بذل جان، محکم و باایمان، استوار ایستاد. او به‌راستی از مصادیق عالمانی است که امام صادق(علیه‌السلام) در وصفشان می‌فرمایند: «لَنْ تَبْقَى الاَرْضُ اِلاّ وَ فیها عالِمٌ یَعْرِفُ الْحَقَّ مِنَ الباطِلِ؛ هرگز زمین باقى نمى‌ماند، مگر آن که در آن عالمی وجود دارد که حق را ازباطل مى شناسد» و چه زیانکار ظالمان جهولی باشند آنان که غرق در کجراهة گمراهى، چنین نعماتی را کفران کنند.

بی‌شک اقدام مذبوحانه در این شهادت مظلومانه، منتج به نتیجة مبارک روشنگری بیش از پیش چهرة در نقاب ظالمان بی‌منطق و مدعیان دین مبین اسلام از سویی و ترویج آرمان‌ها و ارزش‌های مسلمانان راسخ و مؤمنان راستین در نزد جهانیان و بازتولید موج عظیم بیداری اسلامی از سوی دیگر خواهد بود که این زیباترین و تسلی‌بخش‌ترین میوة شیرین درخت پرثمر شهادت است ان‌شاءالله تعالی.

اینجانب به نمایندگی از طرف تمامی کتابداران و کارکنان نهاد کتابخانه های عمومی کشور شهادت این اندیشمند پرهیزگار را به محضر مبارک حضرت ولی عصر(عج‌الله‌تعالی فرجه‌الشریف)، رهبر معظم انقلاب(مدظله‌العالی) و همة مسلمانان حق‌طلب جهان تسلیت عرض می‌کنم و امیدوارم راه پُرافتخار این شهید عالی‌مقام، در سایة الطاف حضرت حق و نگاه ویژة ولی عصر(عج‌الله‌تعالی فرجه‌الشریف) و ولایت روشنگر ولی‌فقیه(مد‌ظله‌العالی) ادامه یابد و دست قدرت حکیم منتقم حقیقی،  انتقام خون این کشتة مظلوم راه حق را از دشمنان حقیقت بگیرد که او بهترین انتقام‌گیرنده است.

                                                                                                        و من‌الله ‌التوفیق
                                                                                                      علیرضا مختارپور

 

[ سه شنبه 15 دی 1394برچسب:پیام تسلیت, مختارپور, دبیر کل, شیخ نمر,

] [ 8:3 ] [ ،سعید فیضی، ]

[ ]

کتاب‌خوانی یکی از ابعاد بسیار مهم سبک زندگی اسلامی است

 

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در دیدار با ائمه‌ جمعه‌ سراسر کشور، عادات و روش‌های خوب زندگی همچون کتاب‌خوانی را یکی از ابعاد بسیار مهم سبک زندگی اسلامی دانستند.

به نقل از دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای، رهبر معظّم انقلاب اسلامی صبح امروز دوشنبه چهاردهم دی در دیدار با ائمه‌ جمعه‌ سراسر کشور با تأکید بر اینکه هدایتگری فرهنگی بنیانی‌تر از هدایتگری سیاسی است، خاطرنشان کردند: یکی از اهداف اصلی دشمنان اسلام و ملت ایران، تغییر فرهنگ و اخلاق مردم به‌ویژه سبک زندگی آنان است.

رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به ابعاد مختلف سبک زندگی اسلامی افزودند: «ادب» و دوری از هتاکی حتی در صحبت با مخالفان یکی از مسائل مهم در سبک زندگی اسلامی است که تلاش زیادی برای مقید نبودن مردم به ادب انجام می‌گیرد که متأسفانه در برخی موارد هم موفق بوده‌اند.

ایشان، عادات و روش‌های خوب زندگی همچون کتاب‌خوانی را یکی دیگر از ابعاد بسیار مهم سبک زندگی اسلامی دانستند و گفتند: باید مردم و جوان‌ها را تشویق به کتاب‌خوانی و نخبگان را تشویق به تولید کتاب کرد و شاید بتوان در محل‌های نماز جمعه در هر شهر، مرکز ارائه و نمایش کتاب‌های خوب و به‌روز و مطلوب ایجاد کرد.

[ سه شنبه 15 دی 1394برچسب:کتابخوانی, سبک اسلامی، رهبر,

] [ 7:59 ] [ ،سعید فیضی، ]

[ ]

نتایج اعتراض داوطلبین آزمون 94 نهاد اعلام شد

 

معاونت برنامه‌ریزی، پژوهش و فناوری اطلاعات نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور از اعلام نتایج اعتراض داوطلبین آزمون استخدامی 94 نهاد خبر داد.

به گزارش روابط عمومی نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، معاونت برنامه ریزی، پژوهش و فناوری اطلاعات نهاد با انتشار اطلاعیه‌ای، آخرین اخبار مربوط به آزمون استخدامی 94 را، مبنی بر نتایج پیگیری شکایات داوطلبان اعلام کرد.

در متن این اطلاعیه آمده است: «به اطلاع آن دسته از داوطلبان آزمون استخدامی سال 94 نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور که اعتراض خود را در سامانه ثبت شکایات نهاد به آدرس shekayat94.iranpl.ir ثبت کرده‌‌اند می‌رساند، طبق پیگیری‌های به عمل آمده از سازمان سنجش و بررسی مجدد پاسخنامه‌های داوطلبان معترض توسط سازمان مذکور، هیچ اعتراضی در رابطه با نمره علمی آزمون وارد و قابل قبول تشخیص داده نشده است.»

در بخش دیگری از این اطلاعیه خاطرنشان شده است: «سایر اعتراضات (مانند شرایط بومی بودن، شرط سنی و...) در کمیته‌ای که  به دستور دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور برای راستی‌آزمایی و بررسی مدارک تشکیل می‌شود، بررسی و نتایج آن متعاقباً اعلام خواهد شد.»

گفتنی است نتایج آزمون استخدامی سال 1394 نهاد کتابخانه‌‎های عمومی کشور اواسط آبان‌ماه گذشته از سوی سازمان سنجش و آموزش کشور اعلام شد.

[ شنبه 12 دی 1394برچسب:آزمون استخدامی، اعتراض، نتایج,

] [ 17:32 ] [ ،سعید فیضی، ]

[ ]

مطالعه 5 کتاب با موضوع سیره پیامبر(ص)

 

علیرضا مختارپور در برنامه طلوع دانش به مناسبت ولادت حضرت رسول اکرم(ص) به معرفی آثاری با موضوع زندگی و شخصیت پیامبر اعظم(ص) پرداخت.

به گزارش روابط عمومی نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، روز یکشنبه (6 دی ماه) برنامه «طلوع دانش» برای هفتمین بار میزبان دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور بود. طی این برنامه علیرضا مختارپور به مناسب ولادت حضرت رسول اکرم(ص) به معرفی کتاب‌هایی با موضوع زندگی و شخصیت پیامبر اعظم(ص) پرداخت.

«قاف»، اولین کتاب از مجموعه کتاب‌های انتخابی از سوی دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور بود. وی در معرفی این اثر گفت: نام کتاب برگفته از اولین آیه پنجاهمین سوره قرآن است؛ " ق ۚ وَالْقُرْ‌آنِ الْمَجِیدِ؛ بَلْ عَجِبُوا أَن جَاءَهُم مُّنذِرٌ‌ مِّنْهُمْ فَقَالَ الْکَافِرُ‌ونَ هَـٰذَا شَیْءٌ عَجِیبٌ "؛ در تفسیر این آیه بعضی مفسرین معتقدند که قاف، به پیامبر اکرم(ص) اشاره دارد؛ این آیه مبین آنست که مردم از بعثت بشارت دهنده و بیم دهنده‌ای از میان خود، در شگفتند.

وی ادامه داد: این کتاب بازنویسی سه کتاب کهن است؛ کتاب «تفسیر سورآبادی» که در قرن پنجم منتشر شد؛ کتاب «شرف النبی» در قرن ششم؛ و کتاب «سیرت رسول الله» در قرن هفتم؛ موضوع هر سه کتاب زندگی و شخصیت پیامبر اکرم(ص) است. باسین حجازی، محقق و ویراستار ادیب «قاف»، تلفیقی از سه کتاب مذکور را با تمرکز به وقایع مربوط به پیامبر اسلام و با توجه به دو ویژگی تصویر سازی و گفتگو، در 1164 صفحه فراهم آورده است. این کتاب، که به بازخوانی زندگی پیامبر(ص) می‌پردازد، سال جاری از سوی مؤسسه فرهنگی هنری شهرستان ادب منتشر و تاکنون 3 بار تجدید چاپ شده است. در تدوین این کتاب، حجازی برای سنجش سندیت روایات سه کتاب مذکور، از کتاب «سیره صحیح پیامبر بزرگ اسلام »، ترجمه کتاب «الصحیح من سیره النبی الاعظم(ص)» نوشته سیدجعفر مرتضی عاملی استفاده کرده است. در حال حاضر از این کتاب 35 جلدی، سه ترجمه فارسی موجود است؛ ترجمه‌ای با عنوان «سیره صحیح پیامبر بزرگ اسلام» در دو جلد؛ ترجمه‌ای با عنوان «سیرت جاودانه» در دو جلد؛ و ترجمه‌ای 12 جلدی که به همت پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه انجام شده و خواندن آن به علاقمندان مطالعات تاریخی و تحقیقی توصیه می‌شود.

«محمد» عنوان دومین کتابی است که مختارپور در برنامه طلوع دانش به معرفی آن پرداخت. وی درباره این کتاب گفت: «محمد»، رمانی پیرامون زندگی پیامبر اسلام(ص) است. این کتاب، نوشته ابراهیم حسن بیگی، در 288 صفحه توسط انتشارات مدرسه منتشر شده است. ویژگی خاص کتاب اینست که، راوی داستان یک یهودی است که برای ترور پیامبر به مکه اعزام می‌شود؛ در طول سفر، این فرد موظف به تنظیم گزارش است؛ «محمد» مجموعه‌ای از 15 گزارش، یک مقدمه و یک سرانجام است؛ این گزارش‌ها که بر اساس عقاید، نیات و مشاهدات راوی تنظیم می‌شود از تأثیرگذاری تدریجی شرایط بر وی و تحول درونی او حکایت دارد. این کتاب زیبا و خوشخوان تاکنون به زبان‌های انگلیسی، عربی، ترکی استانبولی و ازبکی ترجمه شده است.

در ادامه این برنامه دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در معرفی کتاب «آنک آن یتیم نظر کرده» بیان کرد: بیش از دو دهه پیش، برنامه‌ای با عنوان «از سرزمین نور»، که ترکیبی از گفتار و نمایش بود، از صدای جمهوری اسلامی پخش می‌شد؛ کتاب «آنک آن یتیم نظر کرده» نوشته محمدرضا سرشار، ویراست متون همان برنامه است و زندگی پیامبر را از تولد تا هجرت روایت می‌کند. این کتاب که ابتدا از سوی انتشارات به نشر و در حال حاضر از سوی انتشارات سوره مهر منتشر می‌شود، برنده جوایز متعددی است و تاکنون به زبان‌های انگلیسی، ترکی استانبولی و اردو ترجمه شده است.

«سیری در سیره نبوی» نوشته شهید استاد مرتضی مطهری، کتاب دیگری بود که دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور به معرفی آن پرداخت. وی درباره این کتاب گفت: «سیری در سیره نبوی» مجموعه‌ای از چند مقاله و سخنرانی استاد شهید مرتضی مطهری طی سال‌های 1346-1348 است. در این کتاب شهید مطهری به تفاوت بین سِیر و سیره اشاره می‌کند و به اعتقاد وی توجه به سیره پیامبر حائز اهمیت است. کتاب به بیان اصول اخلاقی و رفتاری زندگی پیامبر اکرم(ص) می‌پردازد.

«درس‌های پیامبر اعظم (ص)»، از دیگر آثار معرفی شده در این برنامه بود. این کتاب در 278 صفحه شامل گزیده‌ای از بیانات آیت الله خامنه‌ای در دوران رهبری ایشان، درباره‌ شخصیّت، ویژگی‌ها، و بعثت نبیّ مکرّم اسلام(ص) است.

در ادامه این برنامه دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در پاسخ به این سؤال که "با توجه به منابع مکتوب موجود، آیا هنوز زوایایی از زندگی پیامبر مغفول مانده است یا خیر"، تصریح کرد: در حوزه مسائل تاریخی تاکنون کتب زیادی توسط مسلمانان و غیرمسلمانان تدوین شده است؛ اما شاید هنوز برخی موضوعات نیاز به توجه بیشتری داشته باشد؛ نخست اینکه، درست است در حال حاضر منابع بسیاری داریم، اما کمبود منابعی با طرح نمایی کلی از چگونگی تأثیرگذاری حوادث اسلام بر جهان، احساس می‌شود. علاوه بر این، بازنویسی و ارائه آثاری از زندگی پیامبر متناسب با اقشار مختلف با سطوح متفاوتی از سواد و همچنین استخراج قواعدی از سیره ایشان به منظور کاربرد در زندگی ضروری می‌نماید.

این برنامه را می‌توانید اینجا مشاهده کنید.

علاقمندان می‌توانند روزهای یکشنبه ساعت 8:30 صبح، برنامه طلوع دانش را از شبکه چهار مشاهده کنند.

[ چهار شنبه 9 دی 1394برچسب:مختارپور, پیامبر اسلام, معرفی, کتاب, طلوع دانش,

] [ 13:45 ] [ ،سعید فیضی، ]

[ ]

هفته وحدت گرامی باد.

[ دو شنبه 7 دی 1394برچسب:میلاد پیامبر(ص) امام صادق، هفته وحدت,

] [ 15:23 ] [ ،سعید فیضی، ]

[ ]

بخشودگی جرایم در هفته وحدت

قابل توجه اعضای محترم کتابخانه عمومی عطاملک جوینی نقاب

 

ضمن تبریک ایام هفته وحدت و میلاد باسعادت پیامبر اعظم(ص)، به اطلاع مي‌رساند برابر موافقت دبير كل محترم و معزز نهاد،جرايم ديركرد كليه اعضاء كتابخانه‌هاي عمومي كه نسبت به بازگرداندن منابع كتابخانه تا پايان هفته وحدت (5 الي 10 دي ماه) اقدام نمايند، مورد بخشودگي قرار ‌مي‌گيرد. 

[ یک شنبه 6 دی 1394برچسب:بخشودگی جرایم, هفته وحدت, کتابخانه های عمومی,

] [ 8:19 ] [ ،سعید فیضی، ]

[ ]